Forum I roku ZIP
Witam jestem Kusy i jestem na I roku ZiIP w grupie 102... niektórzy juz wiedza ze nasze inegracyjne spotkanie jest w piatek po zajeciach czyli o 11.15... wspolnie ustalimy gdzie pojdziemy... Jakies pomysly juz teraz????
UÂżytkownik
Pod warunkiem że rzeczywiście nie bedzie tej statystyki i skończymy o 11.15... Z panem Piastą nigdy nic nie wiadomo... Jak bedzie statystyka to tez nie ma problemu, poprostu pójdziemy o 13.00!
W sumie można gdzieś skoczyć ale podejrzewam że w piątek za dużej frekwencji nie bedzie gdyż niektórzy ludzie zjezdzaja do domow... i w sumie ja też ale spróbuje znaleźc troche czasu..
UÂżytkownik
właśnie dlatego to spotkanie jest mozna powiedziec "z rana " a nie wieczorem... wszyscy sobie grzecznie pójda na piwko a późnym popołudniem wrócą do domów. proste
Dobrze greendenck gadasz... to nie bedzie jakas impreza od rana do rana tylko tak sie spotkac na piwko jedno gora 5 i pogadac (poznac sie)...
Jutro o 9:30 przed analizą zrobimy małą akcje agitacyjną. Może tym razem uda się wyciągnąć kilka osób. Może zbierze się wreszcie jakaś grupka z którą można gdzieś wyjść od czasu do czasu.